top of page

"Pidän Annen tavasta tehdä ja nähdä maailmaa myös muuten kuin puhtaan voitontavoittelun ja juridisen jargonin näkökulmasta."

- Asiakas -

Olen yli kymmenen vuoden ajan toiminut liikejuridiikan tehtävissä. Kannukseni ja kokemukseni olen hankkinut työskennellessäni tilintarkastusyhteisö EY:n ja asianajotoimisto Castrén & Snellmanin palveluksessa. Nämä kokemukset ovat opettaneet ymmärtämään liiketoimintaa eri toimialoilla, juridiikan rajoja ja käytännön soveltamista, järjestelmällisyyttä ja tarkkaa silmää.

Vuonna 2013 päätin pitää välivuoden ja suuntasin Etelä-Ranskaan, tavoitteena MBA-tutkinto. Opintojen myötä yritysvastuu nousi toistuvasti keskusteluun ja huomasin löytäneeni "sen oman juttuni". Vastuullisen liiketoiminnan edistämisestä tuli intohimoni tuolloin ja sitä se on edelleen, vahvasti.

 

Muutama vuosi sitten pistin elämäni uusiksi. Muutin Helsingistä Loviisaan ja vieläpä vanhaan remontoitavaan hirsitaloon. Päätin tarttua toiseenkin suureen unelmaani ja hypätä yrittäjäksi. Olen kasvanut  yrittäjäperheessä ja veri veti kokeilemaan omia siipiäni. Mikä ilo on ollut huomata, että ne siivet kantavat.

 

Perustin Bonfide Oy:n ajatuksella saada mahdollisemman moni organisaatio tavoittelemaan suurempaa liiketoiminnan vaikuttavuutta yritysvastuun ja compliancen kirittämänä. Tätä työtä tehdään ihmiseltä ihmiselle. Lupaukseni asiakkailleni on selkokielisyys, ihmisläheisyys ja yhdessä tekeminen, ilolla!

 

Vaikuttava työ yritysvastuussa ja compliancessa on kesken.

Lähdetkö matkalle mukaan?

Anne Vanhala

Bonfide Oy:n perustaja

bottom of page